Dutch Fashion Designer CLAIRE FONS is our new fashion teacher for the month of October. Starting Monday October the 13th 2014

 

Join us and sign up for the High Fashion workshop!

Are you crazy about fashion, or the fashion industry?

This is your chance! Register now for the fashion workshop at Ateliers’89.

The workshop focuses on how to design a ‘show stopper’. In four weeks time you will work on a high fashion outfit that will amaze everyone. Experience all aspects of the design process; concept development, making mood boards, sketches, model drawing, how to choose the material and of course the presentation of your ‘pièce de résistance’.

The workshop will end with a professional fashion show held during the Aruba IN-STYLE fashion week.

Everyone is welcome to the workshop, with or without experience. Everyone will be guided and judged on his/her own level. However, full commitment and motivation is expected, this means that you are present and that you actively participate in the lessons.

The artist Claire Fons is leading the workshop. Claire graduated from the Gerrit Rietveld Academie in 2006. She is now part of the artist duo Felix & Mumford and lives and works in Berlin and Amsterdam.

Doe mee en schrijf je in voor de workshop High Fashion!

Ben je gek op mode of de mode-industrie?

Dit is je kans! Schrijf je nu in bij Ateliers’89 voor de workshop high fashion.

Tijdens de workshop ligt de nadruk op het ontwerpen van een ‘show stopper’. In vier weken tijd werk je aan een high fashion outfit waarmee je iedereen versteld doet staan. Je komt in aanraking met alle aspecten van het ontwerpproces; conceptontwikkeling, het maken van mood boards, modeltekenen, collectieschetsen, materiaalbepaling en natuurlijk de presentatie van je ‘pièce de résistance’.

De workshop zal worden afgesloten met een professionele modeshow tijdens de Aruba IN-STYLE fashion week.

Voor de workshop geldt dat iedereen welkom is, met of zonder ervaring. Iedereen zal op zijn eigen niveau worden bijgestaan en beoordeeld. Wel wordt volledige inzet en motivatie verwacht. Dit betekent dat je aanwezig bent en actief deelneemt aan de lessen.

De workshop wordt begeleid door de kunstenaar Claire Fons, zij studeerde in 2006 af aan de Gerit Rietveld Academie. Momenteel maakt ze deel uit van het kunstenaars duo Felix & Mumford en woont en werkt ze in Berlijn en Amsterdam.

 

More posts by